جوزای ۱۳۷۵- جون ۱۹۹۶ |
شماره مسلسل ۴۳ | ![]() |
پشاور (پیپیآی) ـ حدود ٣۰۰ زن و طفل افغان بروز شنبه در پشاور تظاهراتی علیه خونریزی جاری در افغانستان براه انداختند.
در تظاهرات كه به مناسبت چهارمین سالگرد غصب قدرت توسط مجاهدین در كابل توسط «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) مقیم پاكستان سازمان داده شده بود، یتیمان، بیوهها و معیوبین جنگ داخلی افغانستان شركت داشتند.
زنان در حالیكه شعار میدادند، گروههای درگیر افغان را بخاطر كشتار مردم افغانستان در اثر مبارزه قدرت محكوم كردند.
از پاكستان، ایران، عربستان سعودی و هند درمیان كشور های خارجیای نامبرده شد كه جنگ داخلی در افغانستان را عمداً دامن میزنند.
در ورقـهای كـه توسـط «راوا» توزیع شد آمده بود كه حاكمیت جهـادیهـا «بـدتر از رژیم كمونیستی» كه در ١۹۹٢ در نتیجهی جهاد (جنگمقدس) به رهبری امریكا علیه اشغال افغانستان توسط شوروی ساقط گردید، میباشد.
سازمان ملل نیز بخاطر ایجاد امید كاذب برای مردم افغانستان مورد انتقاد قرار گرفت. مساعی سازمان ملل محكوم به شكست است زیرا با وجود نادیده گرفتن نصف جمعیت كشور و رد نقش نیروهای دموكراتیك، جرأت ندارد تا رهبران جهادی را بمثابه جنایتكاران جنگی به محاكمه كشاند. در ورقه همچنان اظهار تأسف شده بود كه سازمان كنفرانس اسلامی ( OIC ) بخاطر اعاده صلح و حل مسئلهی افغانستان اقداماتی اتخاذ نمیتواند، زیرا بعضی اعضای آن «نـوكرانی» در میـدان دارنـد كـه بخاطر منافع مغرضانهی باداران شان میجنگند.
پولیس راهپیمایی دو كیلومتری را تا مركز شهر، جاییكه تظاهركنندگان وادار به متفرق شدن گردیدند، همراهی نمود.
«فرنتیرپست»، ٢٨ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ به ارتباط چهارمین سال سیاهروز سلطه مجاهدین بر افغانستان، صدها زن، پسر و دختر افغان تظاهراتی را صبح روز شنبه در پشاور برگزار كردند.
تظاهرات كه توسط «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» سازمان داده شده بود بوسیله تعداد زیادی از بیوهها، یتیمان پسر و دختر و معیوبین همرایی میشد. مظاهره كنندگان كه در خانهای واقع در دیفنس كالونی، پشاور جمع شده بودند به راهپیمایی پرداختند. مظاهرهكنندگان بعد از مارش در یونیورستی رود، حیات ایونیو، خیبر رود، سرسید رود وغیره در مقابل پریس كلب پشاور بعد از قرائت اعلامیهای متفرق گردیدند.
مظاهره كنندگان پرچمها، پلاكارتها و تصاویری از اطفال جنگ زده و رهبر شهید كشوركمال را حمل میكردند و علیه رهبران مجاهدین و طالبان شعار میدادند. «طالبان جاهلان اند، مجاهدین قاتلان اند. ربانی، سیاف و گلبدین جاسوسان پاكستان و ایران اند. ایران، پاكستان و عربستان سعودی مسئول ویرانی افغانستان و قتل افغانها اند. كشورهای خارجی مسئول مسلط ساختن مجاهدین و طالبان بر افغانستان اند» شعارهایی عمدهای بودند كه در طول دوساعت راه پیمایی داده میشدند. این اولین مظاهرهای از نوع خود در شهر پشاور بود.
ازدیفنسكالونی تاپشاوركلب،تظاهر كنندگان در نقاط مختلف بوسیله زنانی كه در موتری نشسته بودند مورد خطاب قرار گرفتند. آنان بـه زبانهای اردو، پشتو و دری سخنرانی كردند تا توجه مجامع جهانی را به نقض وسیع حقوق بشر بوسیله مجاهدین و طالبان در مناطق تحت كنترول شان، جلب كنند. عضوی از «راوا»ادعا كرد كه كشورهای همسایه، گروههای درگیر را به جنگ باهم ترغیب نموده، مسئول بیثباتی و عدم امنیت روزافزون در كشور جنگ زده اند. او به مشكلات اقتصادی زنان افغانستان نیز روشنی انداخت كه در اثر جنگ و درگیریها در كشور شان به سراسر جهان پراكنده شده اند. وی تأكید ورزید كه «راوا» برای حفظ حقوق زنان و بنیاد یك ساخت دموكراتیك در افغانستان به مبارزه ادامه خواهد داد. به مظاهرهكنندگان اجازه داده نشد تا از مقابل قنسلگری امریكا واقع در اسلامیه رود عبور كنند. مسیر مظاهره بسوی خیبر رود منحرف گردید و اكثر مظاهرهكنندگان با رسیدن در مقابل خانهی فرهنگ ایران در سرسید رود، حدود ١۰ دقیقه شعارهایی علیه دولت ایران دادند. مظاهره كنندگان ایران را بخاطر ادامه جنگ و ویرانی در افغانستان مسئول قلمداد كرده حاكمین آنرا بخاطر كمك به ربانی و سایر رهبران درگیر در جنگهای جاری افغانستان شدیداً مورد انتقاد قرار دادند.
قبل از پراكنده شدن در مقابل پشاور كلب، اعلامیهای بزبان پشتو خوانده شد كه در آن به اهداف تظاهرات روز شنبه روشنی انداخته شده بود. آنان گفتند كه حالا افغانستان جائیكه ساكنین درمانده و بخصوص زنان و اطفال در معرض بدترین ستمها و بیعدالتیها قرار میگیرند بوسیله كشورهای جهان نادیده گرفته میشود.
آنان اظهار داشتند كه كشورهای جهان باید به اوضاع داخلی افغانستان توجه كنند و طالبان و مجاهدین جنگ افروز را وادارند كه به افغانهای دموكرات و وطنپرست اجازه دهند تا در افغانستان نظام دموكراتیك واقعی را تأسیس نمایند.
«نیشن»، ٢٨ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ صدها زن افغان بروز شنبه در پشاور تظاهراتی براه انداختند تا علیه رهبران افغان بنیادگرا و سیاستهای ضد بشری آنان به اعتراض پردازند.
بنا به تقاضای «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) صبح روز شنبه بیش از ٢۰۰ مظاهرهكننده در بیرون گورا قبرستان واقع در جمرود رود جمع شده بودند. آنان بسوی سنهری مسجد رود در مركز شهر راه پیمایی نمودند.
مظاهرهكنندگان علیه رهبران مجاهدین شعار میدادند و پلاكارتها و پرچمهایی با خود حمل میكردند كه شعار های ضد مجاهدینی در آن حك گردیده بود. آنان سه آدمك شبیه حكمتیار، رئیس جمهور افغانستان ربانی و سیاف را در بالای موتری اعدام نموده بودند.
ضمناً، اعلامیهای توسط «راوا» پخش گردید كه در آن گفته شده بود كه رهبران افغان بخاطر منافع مغرضانه و فردی خویش، و خشنود كردن اربابان شان مردم بیگناه را به قتل میرسانند. در اعلامیه از سازمان كنفرانس اسلامی (OIC) و مللمتحد بخاطر ناكامی شان در حل مسئله افغانستان نیز انتقاد شده بود.
در اعلامیه ادعا شده بود كه سازمان ملل به مردم افغانستان امیدهای كاذب میآفریند و تلاشش مكرراً دچار شكست میگردد. در اعلامیه علاوه شده بود كه سازمان ملل نصف جمعیت افغانستان و نیروهای دموكراتیك را نادیده میگیرد.
اعلامیهی «راوا» در مورد گفتگوهای اخیر میان حكمتیار و ربانی بخاطر صلح، خاطرنشان ساخت كه مذاكرات مذكور خود فریبیای بیش نیست.
در اعلامیه آمده بود كه رهبران جهادی با نقض معاهدات شان در گذشته اعتبار خویش را از دست داده اند و خود را بمثابه قدرتطلبان و نوكران كشورهای خارجیبه اثبات رسانیده اند.
«نیوز» ٢٨ اپریل ١۹۹۶
پشاور (جهاد نیوز) ـ «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» روز قبل در پشاور مظاهره باشكوهی را به راه انداخت. بیش از هزار زن و كودك شركت كننده، وحشیگری بنیادگرایان را محكوم كردند. این مظاهره از گورا قبرستان شروع و در صدر به پایان رسید. شركت كنندگان پلاكارتها و تصاویری از ویرانیهای كابل و شهیدان را حمل میكردند. در جریان مظاهره اعضای «راوا» نظرات خود را ارائه نمودند و كودكان «مكتب وطن» مربوط «راوا» سرودها و ترانه های ملی اجراء كردند. زمانیكه مظاهره در مقابل خانه فرهنگ ایران رسید، شركتكنندگان تظاهرات بر ضد حكومت فاشیستی و مداخله آن در افغانستان شعار دادند. در تظاهرات آدمكهای بدار زده شدهی ربانی، سیاف و گلبدین توجه همه را به خود جلب كرده بود. «راوا» با وجود تهدیدهای بیشمار سال قبل بنیادگرایان وحشی، با برگزار كردن تظاهرات برای بار دوم در شهر پشاور پاكستان ثابت كرد كه بدون هیچگونه ترسی از تهدیدهای بنیادگرایان علیه آنان مبارزه خواهد كرد و اخوانیهای مزدور نمیتوانند در راه شان موانع ایجاد كنند.
«جهاد»، ٢٨ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ تحت اداره «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» روز گذشته در پشاور زنان آزادیخواه افغان مظاهره اعتراضیای به راه انداختند. تظاهركنندگان علیه رهبران نیروهای مختلف جهادی شعار میدادند و در ضمن بنیادگرا نامیدن آنان، از كلمات شدیدی علیه آنان استفاده میكردند. آنان طی اعلامیهای گفتند كه مردم افغانستان فعلاً نظر به حاكمیت چهارده ساله وطنفروشان خلقی و پرچمی، با شرایط سیاهتر و تلختری مواجه اند. و نیروهای مختلف با كمك بیحساب نظامی باداران خارجی در افغانستان جنگ را ادامه میدهند. زنان افغان گفتند كه سازمان ملل متحد هم تا حال غیر از اینكه به مردم امید كاذب بیآفریند، نقش دیگری نداشته و تلاشهای آن محكوم به شكست است زیرا علاوه بر در نظر نگرفتن نصف نفوس كشور و انكار نقش نیروهای دموكراتیك، از مداخله وسیع كشورهای خارجی ابا ورزیده است.
«اساس»، ٢٨ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ زنان افغان در مقابل خانه فرهنگ ایران طی مظاهره بزرگی علیه ایران شعار دادند. تظاهركنندگان متعلق به «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) بودند. طبق گزارش به روز شنبه صدها زن افغان تظاهراتی بزرگی را در پشاور براه انداختند. تظاهركنندگان علیه جنگ داخلی جاری بنیادگرایان در افغانستان وعلیه ربانی، گلبدین حكمتیار و سیاف شعار میدادند. مظاهره از گورا قبرستان شروع و در مقابل خانه فرهنگ ایران به پایان رسید. شركتكنندگان پلاكارت ها و شعارهایی را حمل میكردند كه در آنها نوشته بودند: «به جنگ طولانی داخلی پایان بخشید، بنیادگرایان مرده باد، شهید مینا زنده باد». تظاهركنندگان در مقابل خانه فرهنگ ایران و علیه حكومت ایران شعارهای شدیدالحنی میدادند. سخنرانان ضمن بیانیهیی به شركتكنندگان گفتند كه مسئولین سانحههای ٢۷ و ٢٨ اپریل (۷ و ٨ ثور) باید شدیداً مجازات شوند. آنان گفتند كه در همین روز نیروهای مذهبی بنیادگرا در افغانستان قدرت را بدست گرفتند و كابل و سایر شهرها را در دریایی از خون غرق كردند و تا حالا در هر شهر و كوچه و بازار افغانستان بوسیله مذهبیهای جنونزده، كودكان یتیم، زنان بیوه و والدین بی فرزند میشوند. آنان ضمن محكوم كردن حكومت ایران گفتند كه باوجود كشوری همسایه و برادر بودن، ایران در تلاش است تا از جنگ داخلی جاری در افغانستان سود برد و بنابرین بنیادگرایان دیوانه قدرت به قتل عام مردم بیگناه افغانستان مصروف اند. كشورهایی كه در پی سؤاستفاده از مردم افغانستان بخاطر منافع خودی اند به یاد داشته باشند كه هیچگاه نخواهند توانست كامیاب شوند. آنان گفتند كه ربانی، پروفیسر سیاف و گلبدین طی چار سال زیر نام اسلام با چنان بی رحمیای به كشتار مردم مصروف اند كه در هیچ نقطهای از دنیا نظیر ندارد. یكی از سخنرانان گفت كه حكومت ایران فراموش نكند كه دیگر هرگز قادر نخواهد شد سرزمین افغانستان را بخاطر جنون مذهبی خود استعمال كند.
«پاكستان»، ٢٨ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ به خاطر تقبیح چهارمین سال حكومت بنیادگرایان در افغانستان صدها زن افغان تحت اداره «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» در پشاور دست به تظاهراتی اعتراضی زدند. كه از گورا قبرستان آغاز شد و جمیله حبیب، صایمه كریم و سعیده اداره آن را به عهده داشتند. در جریان راهپیمایی زنان و شاگردان افغان بر ضد انجنیر گلبدین حكمتیار، رئیسجمهور ربانی، كریم خلیلی، استاد سیاف و طالبان شعار میدادند. زنان مظاهره كننده شعارها، پلاكارتها و تصاویری را حمل میكردند كه در آن ها رهبران افغان مسئول جنگ داخلی در افغانستان قلمداد شده بودند. زنان تظاهركننده زمانیكه نزدیك قنسلگری امریكا رسیدند علیه امریكا شعار دادند. تظاهرات مذكور در مقابل خانه فرهنگ ایران به یك اجتماع بزرگ تبدیل شد. در این موقع زنان سخنران افغان گفتند كه دستان ربانی، گلبدین، سیاف و طالبان به خون افغانهای بیگناه آغشته اند كه قبلاً تشنه خون یكدیگر بودند اما اكنون بخاطر منافع خود میخواهند با هم نزدیك شوند. آنان گفتند كه ما آزادی میخواهیم زیرا بعد از رفتن روسها آزاد نشدیم. سخنرانان اظهار داشتند كه طالبان جاهل اند و قادر به حاكمیت در افغانستان نیستند زیرا در مناطق تحت كنترول خود زندگی را برای مردم و بخصوص زنان جهنم ساخته اند. در این مورد باید كشورهای كه خود را علمبردار حقوق بشر مینامند توجه كنند. «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) این تظاهرات را بخاطر تقبیح ٨ ثور ١۹۹٢ روز برقراری حكومت «اسلامی» در افغانستان، برگزار كرد. بعداً تظاهرات با آرامش پایان یافت.
«كسوتی»، ٢٨ اپریل ١۹۹۶
صدها زن مربوط «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» روز شنبه علیه بنیادگرایی و معاهدهای كه بین گلبدین و ربانی طی شد به تظاهرات اعتراضی بزرگی دست زدند. تظاهرات از گورا قبرستان شروع شد كه شركت كنندگان پلاكارتها و آدمكهای حلق آویز شدهی ربانی، گلبدین حكمتیار و سیاف را حمل میكردند. آنان خواهان اعدام گلبدین شدند و علیه حكومت كابل شعار میدادند. تظاهرات از مناطق مختلف گذشته به صدر پشاور رسید. در آنجا رهبران زن افغان در خطاب به شركت كنندگان گفتند كه رهبران افغان جز خون ریزی كار دیگری نكردند از اینرو هیچگونه حق حاكمیت در افغانستان ندارند.
«جنگ»، ٢٨ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ سازمان زنان مترقی افغانستان، «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) در روز شنبه تظاهرات با شكوهی را در شهر پشاور برگزار كرد. این تظاهرات اعتراضی از گورا قبرستان شروع و در مقابل خانهی فرهنگایران در صدر به پایان رسید. زنان در مقابل خانهی فرهنگایران علیه ایران شعار دادند و سازش تازه طالبان را با ایران محكوم نمودند. تظاهركنندگان تقریباً یك میل راهپیمایی كردند. آنان بالای یك لاری، میز خطابهی خود را زیر آفتاب درست كرده بودند كه در میان مظاهره حركت میكرد و بر آن بلندگو نصب بود. در مقابل تظاهرات یك موتر دیگر در حركت بود كه حامل زنان پلیس و دندههای بانسی بود.
رهبر «راوا» صایمه كریم در وسط همه حركت میكرد و بوسیله تلفن بیسیم با رهبران خود رابطه داشت. او سخنرانی نكرد. در بالای لاریای كه در میان تظاهرات روان بود آدمكهای گلبدین حكمتیار، استاد سیاف و رئیس جمهور ربانی را با ریسمان به گردنشان به دار زده بودند. زنان افغان طی سخنرانی در مقابل خانهی فرهنگ ایران حكومت ۴ ساله بنیادگرایان را شدیداً مورد انتقاد قرار داده و مداخله تمام كشورها منجمله ایران را در افغانستان محكوم كردند. در تظاهرات كودكان هم شركت داشتند و در اطراف مظاهره نوجوانان افغان برای حفظ امنیت به نظر میخوردند. آنان نشریات خود را نیز به فروش میرسانیدند. جوانان افغان جز به خبرنگارانی كه قبلاً برایشان كارت داده شده بود به كسدیگری اجازه نزدیك شدن به تظاهرات نمیدادند. در جریان این تظاهرات دو كیلومتری راه عبور و مرور یكطرفه وسایل نقلیه بند شده بود. تظاهرات به صورت صلحآمیز پراكنده شد.
«خبرین»، ٢٨ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) بروز شنبه در پشاور تظاهراتی اعتراضیای علیه حاكمان بنیادگرای افغانستان و سیاستهای ضد انسانی آنان براه انداخت.
هزاران زن و طفل افغان علیه دستهی حاكم و سایر گروههای درگیر شعار میدادند. راهپیمایی اعتراضی كه از گورا قبرستان آغاز گردید در مركز شهر، جاییكه اعضای «راوا» به سخنرانی پرداختند خاتمه یافت.
زمانیكه تظاهركنندگان به خانهی فرهنگ ایران رسیدند، علیه دولت ایران شعار داده از ایران خواستند تا در امور داخلی افغانستان مداخله نكند.
قابل یادآوریست كه اعتراضكنندگان آدمكهای برهانالدینربانی، گلبدینحكمتیار و سیاف را كه به دار آویخته شده بودند با خود حمل میكردند.
آنان از چهار سال شوم گذشته یاد كردند كه در جریان آن مردم افغانستان با تلخترین تجربهها مواجه بوده اند.
آنان در مورد كوششهای سازمان ملل بخاطر اعاده صلح در افغانستان اظهار ناامیدی كرده و ابراز داشتند كه سازمان ملل برای مردم افغانستان صرف امید كاذب میآفریند.
آنان از نقش سازمان كنفرانس اسلامی نیز انتقاد كرده مدعی شدند كه سازمان مذكور بخاطر اعاده صلح و حل مسئلهی افغانستان اقدامی به عمل آورده نمیتواند زیرا بعضی اعضای سازمان مذكور گروههای درگیر را حمایت میكنند.
«پاكستان آبزرور»، ٢٨ اپریل ١۹۹۶
پشاور، ٢۷ اپریل ـ «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) بروز شنبه در پشاور تظاهراتی براه انداخت تا علیه هجوم مجاهدین در ٢٨ اپریلِ چهارسال قبل بعد از فروپاشی دولت كابل اعتراض نماید.
صدها اعتراضكننده كه در تظاهرات شركت كرده بودند راهپیمایی شان را از گورا قبرستان آغاز و نزدیك كلب پشاور خاتمه دادند. طی این تظاهرات آنان رژیم ربانی، رهبران جنبش طالبان و گلبدین حكمتیار را انتقاد كرده مسئول خونریزی جاری در افغانستان دانستند.
آنان به نشانهی اعتراض آدمك های رئیس جمهور افغانستان ربانی، رسول سیاف متحدنزدیك وی و رهبرگروهاپوزیسیون حكمتیار رابه دارآویخته بودند.
سخنگویان با انتقاد از سازمان ملل بخاطر مساعی جاریش برای اعاده صلح در افغانستان اظهار كردند كه سازمان ملل برای مردم افغانستان امیدهای كاذب میدهد، زیرا با حضور سه رهبر فوقالذكر حل مسئله افغانستان خارج از انتظار میباشد.
«دان»، ٢٨اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ تحت اداره «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» به مناسبت سالگره پایان حكومت كمونیستی در افغانستان تظاهراتی اعتراضی در پشاور براه انداخته شد كه در آن هزاران زن و كودك شركت داشتند. آنان حاكمیت و جنایات بنیادگرایان در افغانستان را محكوم كرده و علیه آن شعار دادند. زنان مظاهرهكننده آدمكهای ربانی، گلبدین و استاد سیاف را به دار زدهبودند و علیه آنان شعار میدادند. شركتكنندگان تظاهرات در حالیكه پلاكارتها و تصاویر مینا را حمل میكردند، در هرجایی سخنرانی داشته و اعلامیههای به زبانهای اردو، پشتو، انگلیسی و فارسی را پخش میكردند. در این مظاهره كودكان مكتب سرودها و ترانههای میهنی خواندند. زمانیكه تظاهرات از مقابل خانه فرهنگ ایران میگذشت علیه رژیم ایران شعار داده از ایران خواستند تا به مداخله خود در افغانستان پایان دهد. شركتكنندگان تظاهرات به خبرنگاران خاطرنشان ساختند كه با وجود تهدیدهای بنیادگرایان برگزاری تظاهرات برای بار دوم در شهر پشاور بیانگر اینست كه ما از تهدیدهای آنان ترسی نداریم و گفتند كه به مبارزه خود علیه بنیادگرایان ادامه خواهند داد.
«مشرق»، ٢٨ اپریل ١۹۹۶
جلسهای دراتاق هیئت وكلای محاكمات بخش در پشاور زمانی برای مدتی دچار اغتشاش گردید كه تعدادی از قانوندانان علیه سخنان یك زن افغان در مورد رهبر جماعت اسلامی، قاضی حسیناحمد و رهبران مجاهدین افغان اعتراض نمودند.
زمانی كه صایمهكریم از اعضای «راوا» نطقش را به اعضای انجمن هیئت وكلای بخش پشاور پایان بخشید، داد و فریاد شروع شد. با وجود تقاضاهای مسعودالرحمنخان رئیس هیئت وكلا، قانوندانانی كه علیه سخنان عضو «راوا» اعتراض نمودند از ابراز نقطه نظرات خویش امتناع ورزیدند.
قانوندانانی كه توسط فداگل از جماعت اسلامی رهبری میشدند از انتقاد صایمه از رهبر جماعت اسلامی سناتور قاضی حسیناحمد مبنی براینكه او رهبران مجاهدین افغان راحمایت و تربیت میكند، خشمگین بودند.
عضو «راوا» همچنان ادعا نمود كه رهبران مجاهدین افغان مثل گلبدین، مجددی، ربانی، سیاف، كریم خلیلی وغیره مسئول خونریزی در افغانستان اند. او از مینا، بنیانگذار «راوا»، كه ادعا نمود توسط «بنیادگرایان» كشته شد نیز یاد نمود.
با وجود هیاهو و جنجال، هیئت نمایندگی «راوا» آرامش خود را حفظ نمود. لحظهای كه صایمه سخنرانیش را تمام نمود، فداگل از رئیس هیئت وكلا تقاضا نمود تا توضیح دهد كه آیا او (صایمه) از طرف انجمن دعوت گردیده بود و یا بنا به خواست خود نطق كرد. او قسمتی از سخنرانی عضو «راوا» كه در آن از هیئت وكلا بخاطر دعوت وی جهت ایراد سخنرانی تشكر گردیده بود اشاره نموده گفت كه: «بنظر من او از هیئت وكلا درخواست نموده بود تا از وی دعوت بعمل آید و اگر چنین باشد، او در نطقش دروغ گفت.»
بخاطر این موضوع رئیس هیئت وكلامسعود الرحمنتوضیح داد كه هر رهبری كه خواهان سخنرانی برایهیئت وكلا باشد، از اورسماً دعوت میگردد. رئیس افزود: «حتی قاضی حسیناحمد از ما تقاضا نمود تا برایش دعوت نامهای رسمی بفرستیم.» رئیس انجمن حقوقدانان ملی (NLF) سیدرحمن و شماری از افراد دیگر نیز كوشیدند تا مشتی قانوندانانی را كه توسط فداگل رهبریمیشدند ساكت نمایند اما موفق نگردیدند.فدا داد زد كه:«ما از اینكه رهبران افغان را تربیت نمودهایم مفتخریم، آنان (راوا) تنها از قتل مینا یاد كردند، اما در مورد ۵/١ ملیون قربانی جنگ افغانستان چی.»
با مداخلهی قانوندانان ارشد، جلسه از بهم خوردن نجات یافت و به آرامی پایان گرفت.
قبلاً صایمه در سخنرانیش از خبرنگاران خواست تا بخاطر كمك به زنان افغان كه از دست «رهبران» شان رنج و عذاب میبینند، اقدام كنند. او همچنان از قانوندانان تقاضا نمود تا «راوا» را در پیگیری دوسیهی قتل مینا كه در محكمه عالی كشور جریان دارد كمك نمایند.»
«نیوز»، ١۷ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ ١۶ اپریل: «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» در حالیكه در مورد وضع نابسامان افغانستان جنگزده نگرانیش را ابراز نمود، گروههای مذهبی را مسئول ویرانی و دوام جنگ داخلی در افغانستان محسوب كرد.
صایمهكریم عضو «راوا» ضمن نطق در انجمن هیئت وكلای پشاور (PDBA)، سخنرانیای ایراد نمود كه در آن مداخلهی كشورهای خارجی را در امور داخلی افغانستان شدیداً محكوم كرد. او اظهار داشت كه در اثر یك دهه جنگ بین گروههای قدرتطلب میلیونها فرد بیگناه یا به قتل رسیده و یا معیوب گردیده اند.
«مسلم»، ١۷ اپریل ١۹۹۶»
پشاور، ٢۷ اپریل ـ «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) روز شنبه در پشاور تظاهراتی اعتراضی وسیعی علیه چهارسال جنگداخلی طولانی در افغانستان براه انداخت.
تظاهرات از گوراقبرستان شروع شد و تظاهركنندگان به سوی یونیورستیرود راهپیمایی نمودند. اعتراضكنندگان علیه مداخلهی خارجی و رهبران افغان شعار میدادند. آنان آدمكهای ربانی، حكمتیار و سیاف را به دار آویخته بودند. تظاهركنندگان علیه چندین كشور دیگر نیز شعار میدادند و آنان را متهم به تأمین كمكهای مالی و تسلیحاتی به گروههای درگیر كردند.
قابل یادآوریست كه «راوا» وقت و محل تظاهرات را بنا به دلایل امنیتی مخفی نگهداشته بود و حتی پولیس از آن اطلاعی دقیق نداشت.
سخنگویان در سخنرانی هایشان جنگ جاری را شدیداً محكوم دانسته و مدعی شدند كه باصطلاح رهبران مذهبی بخاطر دستیابی به منافع مغرضانه و فردی شان علیه ملت افغانستان توطئه میچینند. آنان در حالیكه ربانی، گلبدین و ملیشاهای طالبان را دست نشاندگان خارجی میخواندند، اظهار داشتند كه جنگ مداوم، كشور را در پرتگاه سقوط اجتماعی و اقتصادی قرار داده است.
سخنگویان گفتند كه رهبران متخاصم زیر نام اسلام احساسات مردم را تحریك میكنند. آنان مدعی شدند كه باصطلاح رهبران كه در مكه و مدینه پیمان امضاء كرده بودند طی ساعاتی آنرا نقض كردند. آنان اظهار داشتند كه شاهد هیاهوی بنیادگرایان بخاطر «صلح و وحدت» اند. و در حالیكه تمامی ملت در آرزوی یك لقمه نان و یك قطره آب است بنیادگرایان علیه همدیگر فتوا صادر میكنند.
سخنگویان در حالیكه از نقش سازمان ملل انتقاد نمودند معتقدند كه سازمان ملل برای مردم افغانستان صرف امید كاذب بوجود میآورد و مساعیاش محكوم به شكست است. آنان باصطلاح رهبران جهادی را جنایتكاران جنگی خواندند.
آنان گفتند كه رئیس جمهور ربانی و متحدانش احساسات مردم را علیه پاكستان محض بخاطر پوشاندن حاكمیت خونین و خاینانهی خود دامن میزنند. مردم پاكستان هرگز علیه پاكستان نمیجنگند. آنان اظهار نمودند كه همه رهبران گروههای درگیر همدیگر را صرف بخاطر اغفال مردم اتهام میزنند و در این رابطه چند روز قبل شورای طالبان در قندهار استاد ربانی را یاغی نامید.
سخنگویان در حالیكه نگرانی خویش را از نقش سازمان كنفرانس اسلامی ابراز میكردند مدعی شدند كه سازمان مذكور هیچگونه اقدامی بخاطر اعاده صلح و حل مسئله اتخاذ نمیتواند زیرا بعضی اعضای آن نوكرانی در میدان جنگ دارند كه بخاطر منافع مغرضانهی بادارانشان میجنگند.
«مسلم»، ٢٨ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ مردم افغانستان هرگز بنیادگرایان را اجازهی حاكمیت بر كشورشان نخواهند داد. آنان این عناصر را بخاطر تنگنظری و تفسیر غلط شان از دین اسلام حتماً رد میكنند.
عبارات فوق توسط صایمهكریم یكتن از اعضای «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) در جریان سخنرانیاش در انجمن هیئت وكلای پشاور، بروز سهشنبه گفته شد.
او تمامی رهبران جهادی افغان را متهم به ایجاد بیثباتی نموده آنان را عامل ایجاد اوضاعی خواند كه هر آن رو به وخامت میرود. صایمه اظهار داشت كه به اصطلاح رهبران مذهبی واقعیتها را نادیده میگیرند زیرا بنابر ادعای وی حرص و آزِ قدرت تمامی آنان را كور نموده است و هر كدام در تلاش است تا در كاخ ریاست جمهوری راه یابد.
هچنان او مدعی گردید كه پاكستان در صدد تحمیل حكومت ملایان بالای مردم افغانستان میباشد. «چرا این افراد تنگنظر در پاكستان رأی نیاوردند تا زمام قدرت را بدست گیرند.»
صایمه معتقد بود كه مردم افغانستان هرگز به این رهبران اعتماد نمیكنند و بنام مذهب فریب نمیخورند.
او از همه نیروهای دموكراتیك افغانستان مصرانه تقاضا نمود تا تحت یك پرچم متحد گردند و راه را جهت اعاده صلح در افغانستان هموار كرده و بخاطر خاتمهی جنگ مداوم تلاش ورزند.
او اظهار نمود كه وحدت نیروهای دموكراتیك، سرانجام هماهنگی، صلح، برادری و مساوات در میان صفوف ملت افغانستان به ارمغان خواهد آورد.
صایمه گفت: «آن روز دورنیست كه برای همهی این به اصطلاح رهبران افغان در خاك افغانستان جایی نباشد. مردم و تاریخ افغانستان آنان را بخاطر اعمال زشت شان در جریان چند سال اخیر هرگز نمیبخشند.»
او اعلام داشت كه مردم قاتلان هزاران فرد بیگناه افغانستان را نخواهند بخشید.
«فرنتیرستار»، ١۷ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ تمام احزاب سیاسی افغانستان با فراموش كردن اختلافات خود باید در راه برقراری صلح در كشور مبارزه را شروع كنند. این نظرات را صایمهكریم رهبر «راوا» طی خطابش به انجمن هیأت وكلای پشاور اظهار داشت. او از سوی رئیس انجمن مسعودالرحمن و سكرتر انجمن شعیبجان دعوت شده بود. صایمهكریم گفت كه افغانستان را به ویرانه تبدیل كرده اند و به ناموس زنان هر روز تجاوز صورت میگیرد. او اظهار داشت كه همه احزاب برای گرفتن قدرت میكوشند. صدها نه بلكه هزاران افغان شهید شده اند. به نظر ما حل مسئلهی افغانستان صرف با اتحاد نیروهای دموكراسیخواه میسراست تا خرابكاران را از بین ببرند و دموكراسی تأمین گردد. در پاكستان تقریباً از ۵۰ سال است كه مولوی های مرتجع از قدرت بدور نگهداشته شده اند. ویرانی و تباهی اساسی در افغانستان توسط امریكا انجام گرفته است.
«بشارت»، ١۷ اپریل، ١۹۹۶
پشاور ـ «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) تمامی رهبران «جهادی» را فاشیست، قدرتطلب و مخالف حقوق زنان توصیف نموده ادعا كرد كه «این بنیادگرایان زنان افغان را بیسیرت نموده، مردم بیگناه را به قتل رسانیده، افغانستان سعادتمند را در اثر جنگ قدرت به شهر ارواح مبدل كرده اند.»
صایمهكریم سخنگوی «راوا» در جریان سخنرانی به قانوندانان انجمن هیئت وكلای پشاور، كه شامل شش صفحه میشد از داستانهای دلخراشی كه مردم افغانستان در جریان چهارسال اخیر با آن مواجه گردیده اند حكایت كرد. و همچنان كشورهای همسایه را بخاطر تلاش آنها جهت تحمیل دولت بنیادگرا در افغانستان سرزنش نمود.
بزودی بعد از سخنرانی، قانوندانان مربوط جماعت اسلامی با مطرح نمودن سؤالات بیربط از رئیس هیئت وكلا و مهمانان، سر و صدا براه انداختند، اما اعضای هیئت وكلا و قانوندانان ارشد روی ستیج آمده اوضاع را در كنترول گرفتند.
سخنگوی «راوا» در مورد نقش رهبران مهم افغان ـ حكمتیار، ربانی و رسولسیاف به تناقضاتی اشاره نموده و آنان را بخاطر غصب قدرت، ویرانی كشور و قتل افغانان بیگناه با حیل مختلف مسئول خواند.
از یكطرف این رهبران مردم را بخاطر قیام علیه كمونیزم و سوسیالیزم تحریك نمودند اما از طرف دیگر، هر زمانی كه قدرت شان دچار مخاطره میگردید با استفاده از هر فرصتی با رهبران بدنام كمونیستها اتحاد میكنند. صایمه گفت: «اتحاد ربانی با دوستم و اتحاد حكمتیار با شهنوازتنی و سپس با رشید دوستم دلایلی اند مبنی بر نقش غیراسلامی، غیردموكراتیك و ریاكارانهی آنان.»
او از این كه تمامی دولتهای پاكستان و نیز مردم از زمان آزادی تا امروز برای به قدرت رسیدن بنیادگرایان رأی نداده اند اما در جریان ده سال اخیر همه دولتهای پاكستان كوشیده اند تا بنیادگرایان و نیروهای غیردموكراتیك را در افغانستان تحمیل نمایند، انتقاد كرد.
او اظهار داشت: «اینكه گلبدین حكمتیار نوكر پاكستان بود و همیشه بوسیله پاكستان تربیت و پرورش یافته مسئلهای پوشیده نیست. سایر كشورهای همجوار مثل ایران، عربستانسعودی، هند و روسیه نیز از هیچ نوع كمك به چاكران نازدانهی افغانیشان مضایقه نكردند.»
«نیشن»، ١۷ اپریل ١۹۹۶
وكلای روشنفكر باید برای برقراری صلح در افغانستان همكاری نمایند. خطاب به انجمن هیأت وكلای پشاور كوشش وكلای مربوط جماعت اسلامی برای ممانعت از سخنرانی زن افغان باعث سروصدا در انجمن قانوندانان شد.
پشاور ـ مسئول ویرانی افغانستان مرتجعین تاریك فكر اند، كه پایه قدرت خود را براجساد هزاران افغان استوار كرده و برای خوش ساختن باداران خارجی به منافع ملی پشتپا زده اند. این نظرات را رهبر «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» طی خطاب در انجمن قانون دانان پشاور بیان داشت. در این موقع از طرف وكیلی مربوط جماعت اسلامی پاكستان علیه حضور و سخنرانی صایمه كریم اعتراضاتی صورت گرفت كه باعث سروصدا در انجمن گردید، ولی بعداً وكلای دیگر مسئله را حل كردند. صایمه كریم با محكوم كردن زبان هرزه و تهدیدهایی كه از طرف بنیادگرایان علیه «راوا» روا داشته میشود گفت كه آنان به هیچ قیمتی با وطنفروشانی كه برای منافع باداران خارجی كار میكنند، سازش نخواهند كرد. او اضافه كرد كه بنیادگرایان در ضدیت با زن و دموكراسی، زیر نام دین و گرم نگهداشتن بازار جنگ و دامن زدن خصومت بین افغانها نقش جاسوسان امریكا را بازی میكنند، او تأكید ورزید كه همانطوریكه وكلای روشنفكر در پاكستان نقش اساسی را در بستن راه بر مرتجعان بازی میكنند، باید برای برقراری صلح و دموكراسی پایدار در افغانستان نیز كمك كنند. o
«مشرق»، ١۷ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) اظهار داشت كه غرب تا هنوز از نیروهای دموكراتیك افغانستان بطور جدی حمایت نكرده است.
صایمهكریم یكتن از اعضای «راوا» كه در برابر هیئت وكلای پشاور، خطابهای ایراد مینمود ابراز داشت كه اگر غرب بنیادگرایی را در افغانستان كنترول نكند نفوذ ایران در كشور جنگزده بزودی افزایش مییابد. او گفت كه رهبران فعلی افغان بشمول گلبدین حكمتیار، ربانی، احمدشاه مسعود، استاد سیاف و رشیددوستم مسئول تباهی و كشتار در افغانستان اند. عضو «راوا» تمامی كشورهایی را كه از این رهبران حمایت میكنند نكوهش نمود.
صایمه بخصوص از پاكستان انتقاد كرده گفت كه از بدو پیدایش پاكستان، بنیادگرایی همیشه در این كشور تضعیف گردیده اما سیاستمداران پاكستان میكوشند تا حاكمیت بنیادگرایی را در افغانستان تحمیل كنند. او اظهار نمود كه «راوا» با هیچ گروهی بخصوص رابطه نداشته و یگانه هدفش تأسیس سیستم دموكراتیك در افغانستان میباشد. وی گفت كه «راوا» سكیولاریزم را نسبت به سیستمهای دیگر ترجیح میدهد زیرا سكیولاریزم بدون درنظرداشت مذهب، نژاد و زبان ضامن حقوق مساوی همهی اتباع كشور میباشد. هند از آنجاییكه از سیاستهای سكیولاریستیاش دور شده به سوی فاجعه و بدبختی روان است.
صایمه در ضمن انتقاد از سیاست دوگانهی غرب ابراز داشت كه بسیار جالب است كه غرب از یك جانب بنیادگرایان را حمایت میكند اما از جانب دیگر مخالف بنیادگرایی است.
او از وضع فاجعهبار زنان در افغانستان تذكر داده گفت كه حقوق زنان بوسیلهی جنگ سالاران نقض گردیده است. آنان اجازه ندادند تا زنان به دفترها، مكاتب و فاكولتهها بروند.
زمانیكه یك قانوندان مربوط جماعت اسلامی در مورد دعوت اعضای «راوا» جهت ایراد سخنرانی به هیئت وكلا، علیه سازماندهندگان اعتراض نمود محفل دچار اغتشاش و همهمه گردید.
فداگل (وكیل) در جریان محفل مكرراً از سازماندهندگان سؤال میكرد تا توضیح دهند كه آیا اعضای «راوا» از جانب هیئت وكلای پشاور دعوت شده اند و یا اینكه بنا به خواست خود آمده اند. او همچنان خواست تا برایش فرصت سؤال كردن داده شود.
«فرنتیرپست»، ١۷ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ صایمه كریم سرپرست «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا)، تعصب و پابندیهای رو به افزایش بر زنان در افغانستان را شدیداً محكوم كرد. او روز سهشنبه در انجمن هیأت وكلای پشاور سخنرانی میكرد. در این موقع علاوه بر تعداد زیادی وكلا، اعضای «راوا» نیز حضور داشتند. صایمه كریم گفت كه «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) كه در سال ١۹۷٨ تأسیس شده است برای حقوق زنان میرزمد و نظر به روش خاص سیاسی خود مورد قهر و خشم احزاب بنیادگرا قرار میگیرد ولی استوارانه و تنها علیه توطئهها و تهدیدهای نیروهای مرتجع مقابله میكند. وی صدر ربانی، حكمتیار، سیاف و طالبان را متهم كرد كه نه تنها دشمن حقوق و آزادی زن اند بلكه آشكارا مخالفت خود را با دموكراسی هم نشان میدهند. او گفت كه افغانستان قربانی شهوت قدرت طلبی نیروهای سودپرست میشود. او گروههای جهادی را مسئول بحران و جنگ داخلی فعلی در افغانستان قلمداد نموده ابراز داشت كه این گروهها گاهی بر یكدیگر فتوای كفر صادر كرده، اعلان جهاد میكنند و گاهی هم دوباره باهم متحد میشوند و موضع شان هر روز تغییر میكند. او گفت كه این وضع بیانگر سیاست خودخواهانهی آنان است. او گفت كه آنان هر روز به ما اتهامات میزنند و در برابر ما مانع ایجاد میكنند. حتی سه تن از همراهان ما را به شهادت رسانیدند لیكن با وجود این ما استوار و اراده ما محكم است. او از انجمن وكلا خواست تا بخاطر محكوم شدن قاتلین مینا به مجازات، «راوا» را در قضیه كه فعلاً در محكمه عالی پاكستان درجریاناست، كمك كنند.
«نوای وقت»، ١۷ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) هشتم مارچ روز جهانی زن را به آرزوی واژگونی بینادگرایان و برادران طالب آنان در افغانستان برگزار كرد. «راوا» اظهار داشت كه تا وقتی میهن شان (افغانستان) از چنگال بنیادگرایان رهایی نیافته، آنان هیچگونه عید و یا نوروزی نخواهند داشت. آنان قسم یاد نمودند كه هشتم مارچ روز جهانی زن را فقط با تشدید مبارزه علیه بنیادگرایان و صاحبان خارجی شان بشكل شایسته گرامی میدارند.
«راوا» طی اعلامیهای به مناسبت روز جهانی زن گفت كه ما امسال هشتم مارچ را در حالی برگزار میكنیم كه مردم ما و بخصوص زنان پامال شدهی ما در زنجیرهای خاینان بنیادگرا و مزدوران شان دست و پا زده و آخرین بقایای تمدن و فرهنگ در كشور ما بیشرمانه نابود میشود. اعلامیه افزود كه در سالهای گذشته میهنفروشان خلقی و پرچمی زیر ماسك «سوسیالیزم» و «خلق» مردم ما را قصابی نموده زندگی شان را تیره و تار كرده بودند و حالا انواع بنیادگرایان بد ذات زیرنام دین و مذهب مشغول ارتكاب جنایات نهایت شنیع علیه مردم ما اند.
«راوا» با انتقاد شدید از نقش تنظیم های جهادی افغانستان ابراز داشت كه این روزها بنیادگرایان در مورد صلح قوله میكشند، اما نه جناح دولت و نه جناح مخالف كوچكترین ارادهای بخاطر قطع جنگهای برادرانهی جهادی ندارند. آنان ادعا نمودند كه طالبان در مواردی بیش از برادران بنیادگرا ضد زن و ضد علم و فرهنگ اند. طالبان نهتنها دروازههای مؤسسات تعلیمی را بسته اند بلكه زنان را نیز زندانی خانه ساخته بردهی مرد اعلام نموده اند.
«راوا» در مورد مداخلهی خارجی در افغانستان ابراز انزجار نموده گفت كه دولت پاكستان از یكسو ادعا میدارد كه طرفدار هیچ گروه افغان نمیباشد اما از جانب دیگر از حكمتیار و دوستم به مثابه «اشخاص بسیار مهم» استقبال میكند. آنان گفتند كه گلبدین، دوستم و سایر «رهبران» افغان بشمول ربانی، سیاف، خلیلی وغیره كثیفترین دشمنان ملت افغانستان اند.
«راوا» پیشنهاد كرد كه اگر دولت پاكستان واقعاً میخواهد تا همچون دوست مردم ما عمل نماید، باید از همدستی با ایران، عربستان سعودی و سایر دولت های فاشیستی جهت حمایت از بنیادگرایان احتراز جسته و در عوض بكوشد تمامی این سركردگان اخوانی را به عنوان جنایتكاران جنگی مورد تعقیب قانونی قرار داده پشت میز محاكمه كشاند.
«پاكستان آبزرور»، ۹ مارچ ١۹۹۶
«جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) ضمن ابراز نگرانی در مورد جنگ جاری در افغانستان مدعی شد كه جاسوسان و دلالان خارجی زیرنام سوسیالیزم و كمونیزم كشور را غارت و حالا اسلامیستها همان نقش را زیر نام اسلام بازی میكنند. «راوا» طی انتشار اعلامیهای به مناسبت روز جهانی زن، اظهار كرد كه مردم افغانستان هشتممارچ را در حالی تجلیل میكند كه به اصطلاح علمای دین با نقض كلیه موازین انسانی و اخلاص بر آنان وحشت و قساوت اعمال میدارند. «راوا» گفت كه اسلامیستها بخاطر صلح كوششهایی بیثمر انجام داده نه گروههای رقیب و نه دولت كابل در مورد ختم جنگ صادق نیستند.
«راوا» مدعی شد كه طالبان با بازداشتن زنان از رفتن به مؤسسات تعلیمی، آنان را از كسب علم و معرفت محروم میسازد.
«راوا» با محكوم ساختن مداخلهی خارجی در افغانستان مدعی شد كه دولت پاكستان از یكسو در مورد عدم مداخله در امور داخلی افغانستان بیاناتی صادر مینماید و خواهان استعفای رئیس جمهور ربانی میگردد، اما از سوی دیگر از گلبدینحكمتیار و همراهانش در اسلامآباد استقبال میكند. «راوا»مدعی است كه دولتهای خارجی به عبث میكوشند تا دولت افغانستان را به گروههای مزدور شان واگذارند.
«راوا» معتقد است كه اگر دولت پاكستان میخواهد به مثابه دوست مردم افغانستان پنداشته شود، باید از تبانی با سایر دولتهای فاشیستی جهت حمایت از بنیادگرایان احتراز جوید.
«مسلم»، ٨ مارچ ١۹۹۶
«خبرین»، ١۷ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ صایمهكریم رهبر «جمعیت انقلابی زنان افغانستان» (راوا) گفت: در بدترشدن اوضاع افغانستان دست پروردگان قاضیحسیناحمد بزرگترین نقش را دارند، آنها از افغانستان جهنمی ساخته اند و همین افراد زیرنام جهاد افغانستان را به آتش جنگ داخلی سوق داده اند، وی ضمن سخنرانیش در محفلی كه از طرف «دستركت بار ایسوسیایشن پشاور» به ریاست مسعودالرحمان رئیس آن انجمن برگزار شده بود، اظهارداشت: مردم افغانستان را مسئول خرابی اوضاع داخلی كشورشان دانستن كاملاً نابجاست. حقیقت این است كه گلبدین حكمتیار، برهانالدین ربانی، رسولسیاف و دیگر همدستان به آرزوی قدرت تا آنجا پیش رفته اند كه دستهای شان بخون افغانها آلوده شده است. و همین عناصر بخاطر منافع خود غیرت ملی شان را به مخاطره انداختند. خود و حتی حامیان شان یعنی مردم پاكستان را تا كنون فریب داده اند. این ها همان افرادی اند كه گاهی گلوی یكدیگر را پاره مینمایند و گاهی برسر میز منافع دوست همدیگر میشوند. همینها برای نابودی و تسلیم شدن سازمانهای دمكراتیك در برابر خود، هر وسیلهای را استفاده كردند.
«خبرین»، ١۷ اپریل ١۹۹۶
پشاور ـ بروز سه شنبه تحت اداره انجمن هیأت وكلای پشاور، بعد از بیانیه رهبر «راوا» زمانی سروصدا برپا شد كه یكی از وكیلان از رئیس انجمن پرسید كه صایمه كریم و دوستانش را شما دعوت كرده اید یا خودشان آمده اند؟ وكیلان ارشد در پاسخ گفتند كه اینان مهمانان ما اند و اگر ما دعوت كرده باشیم یا به خواست آنان اینكار شده باشد فرقی نمیكند. ما به شمول قاضی حسیناحمد همه را دعوت میدهیم. این نشست سیاسی نیست. وكلا میخواستند از صایمه كریم سوالاتی بكنند ولی وكلای ارشد مسئله را حل كردند.
«خبرین» ١۷ اپریل ١۹۹۶